ABOUT THE BLOG

2/05/2017 Pixels By Emilia 0 Comments


In januari 2012 ben ik, Emilia, samen met een goede vriend een blog gestart. Een modeblog, om precies te zijn. Toen heette deze site 'The Fashion Estate' en werden er vrijwel alleen fashion-gerelateerde artikelen geĆ¼pload. Die vriend was nog in het buitenland terwijl ik al begon met bloggen en toen hij terugkwam bleek het eigenlijk heel lastig om samen een site bij te houden. Daarom ben ik in mijn eentje verdergegaan.
De site werd daarna veel persoonlijker en ik begon over meer uiteenlopende onderwerpen te bloggen. Eigenlijk schreef (en schrijf) ik over alles wat ik leuk vind. Omdat mode toen ineens niet meer het hoofdonderwerp was, besloot ik de naam van mijn blog te veranderen. Op 26 juni 2012 werd 'The Fashion Estate' omgedoopt tot 'Pixels By Emilia'.
Op mijn site vind je natuurlijk nog steeds outfits en andere dingen die met kleding te maken hebben, maar nu schrijf ik daarnaast dus ook over totaal andere dingen, zoals hotspots, persoonlijke dingen, verlanglijstjes, reizen, make-up, muziek, (veganistisch) eten, shoplogs... Van alles en nog wat.
Ik probeer mijn blog zo vaak mogelijk te updaten, meestal staat er om de dag een nieuw artikel online.

Sinds 2013 werk ik af en toe samen met bedrijven. Soms werk ik met hen samen in de vorm van winacties, soms ontvang ik een product om te reviewen en soms schrijf ik een stukje over zo'n bedrijf. Bij zo'n artikel zal ik altijd zorgen dat het duidelijk is dat het om een samenwerking gaat.
Ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven die ik vertrouw en zal altijd mijn eerlijke mening geven over hun producten of diensten.
Werk je voor een bedrijf en heb je interesse in een samenwerking? Dan kan je natuurlijk altijd een voorstel mailen!

De foto's op mijn blog maak ik over het algemeen zelf. Alleen de outfitfoto's laat ik door vrienden of familie maken, maar die bewerk ik vervolgens wel zelf. Ik wil graag dat er om toestemming wordt gevraagd voordat iemand mijn afbeeldingen gebruikt en dat er een bron bij wordt geplaatst.
Als ik beeldmateriaal van een andere site gebruik, zal ik door middel van een bronvermelding zorgen dat het duidelijk is waar de afbeeldingen vandaan komen.

Als je nog vragen, opmerkingen of tips hebt (of als je gewoon een verhaaltje wil vertellen), mag je altijd een mailtje sturen naar: pixelsbyemilia@gmail.com.

Follow on Bloglovin