ABOUT ME

2/06/2017 Pixels By Emilia 0 Comments

Hoi! Leuk dat je op mijn site komt kijken. Mijn naam is Emilia, ik ben 23 jaar en schrijf hier over alles wat me bezig houdt. Mode, beauty, lifestyle, reizen en (veganistisch) eten zijn allemaal categorieën die je voorbij zult zien komen. Ik ben met bloggen begonnen in 2012, in het archief in de zijbalk kun je al mijn artikelen teruglezen. Op deze pagina stel ik mezelf voor.
Ik weet niet zo goed hoe ik dit verhaaltje origineel kan beginnen, dus laten we maar gewoon bij het begin beginnen: 23 jaar geleden werd ik in geboren in Rotterdam, waarna ik opgroeide in een dorpje daar in de buurt. Daar heb ik bijna mijn hele leven gewoond bij mijn ouders, samen met mijn oudere zus en jongere broertje. In de zomer van 2016 ben ik voor het eerst in mijn leven verhuisd en nu woon ik samen met mijn lieve vriend Michael en kat Abbey in een stad vlakbij Den Haag.
Wat ik in het dagelijks leven doe, is een lang verhaal, dat ik zo kort mogelijk zal proberen te houden. Ik heb namelijk twee (totaal verschillende) banen. In juni 2016 heb ik de opleiding huidtherapie afgerond en twee maanden na mijn afstuderen vond ik een geweldige baan in een prachtige huidtherapeutische praktijk in de Randstad. Daar werk ik nu het grootste gedeelte van de week en ik vind het super!
Daarnaast werk ik op het hoofdkantoor van een grote (web)winkel met wintersportartikelen. Mijn taken hier variëren van teksten schrijven tot fotograferen tot meedenken over campagnes. Ik vind het allemaal even leuk om te doen!
Wat ik het allerliefste doe als ik niet hoef te werken, is reizen. Daarover zul je hier op mijn blog dus ook veel lezen. Over mijn andere grote hobby (of is het een verslaving?), shoppen, zul je hier ook veel artikelen tegenkomen. Verder ben ik gek op snowboarden, lezen, fotograferen, schrijven en fietsen. Oh en ik vind het ook leuk om lekker te koken, maar eet ook heel graag (en iets te vaak) in restaurants.

Zo, nu weet je iets meer over me! Als je nog vragen hebt over mij of mijn blog of me gewoon iets wilt vertellen, mag je altijd mailen naar: pixelsbyemilia@gmail.com.

Follow on Bloglovin